Typhoon H Plus 1” kamerával

A YUNEEC Typhoon H Plus első osztályú képminőséget, kiemelkedő megbízhatóságot és olyan automata repülési módokat kínál, mely minden fotós álma. 1 hüvelykes, 4K kamerával, PX4 alapú repülésvezérlővel, különböző repülési módokkal – beleértve a „Follow Me”, „POI” (Point of Interest), „CCC” (Curve Cable Cam) – rendelkezik.

Cikkszám: YUNTYHPEU Kategória:

Leírás

Gépelőnyök:

Megbízható és hatékony

Néhány új optimalizálással a Typhoon H Plus kategóriájának egyik leghatékonyabb és legcsendesebb drónja lett. Optimális időjárási viszonyok között 28 perc repülési idővel büszkélkedhet. A kifinomult kábelezés biztosítja az optimális levegő áramlást, ezáltal a jobb hűtést. Az ST16S távirányító intuitív kezelő felülete teszi igazán felhasználó baráttá a rendszert. USB porttal rendelkezik az adatok egyszerű elérése érdekében.

Biztonságos 6 rotoros rendszer

A maximális biztonság érdekében a No Fly Zone funkcióval megakadályozható, hogy kereskedelmi repterek közelében felszálljon. A Geo Fence, egyfajta virtuális keretként funkcionál, mellyel kijelölhetjük az a maximális távolságot és magasságot, amelyen nem akarjuk, hogy kívül repüljön Typhoon H Plus drónunk. A motor vagy rotor meghibásodása esetén automatikusan 5 rotoros üzemmódba kapcsol, mellyel nem csak a zuhanás kerülhető el, hanem biztosított a landolás is. A redundáns távirányító jel további biztonságot ad, ugyanis, ha a 2,4 GHz jelet elveszíti az eszköz, automatikusan átvált az 5,8 GHz hálózatra, így továbbra is vezérelhető a Typhoon H Plus.

ST16S távirányító egység

Az Android alapú ST16S távirányító nagy sebességű Intel® 4 magos processzorral van szerelve. Ez biztosítja a pilóta számára, hogy teljes mértékben irányítása alatt tudja tartani a Típhoon H Plus drónt, emellett könnyedén készítsen képeket és videó felvételeket. Az összes fontos kamerabeállítás, mint például a videó felbontása, a kamera dőlési szöge, a fehéregyensúly és még sok egyéb beállítás. 7 hüvelykes, érintőképernyős LED kijelzőjével 720p (HD) minőségben közvetíti a kameraképet, de megtalálhatók a részletes telemetria adatok is. Az ST16S HDMI porttal is rendelkezik, melyen keresztül nagy méretű eszközre is kivetíthető az élő kép a társaság örömére.

Team Mode funkció

A „Team Mode” lehetővé teszi a kamera és a drón külön-külön vezérlését, melyet két kezelő, két távirányítóval végez. Nagy előnye, hogy tökéletes repülés közben hibátlan felvételek fognak készülni. Ez az együttműködés nagyban megkönnyíti a kreatív képek rögzítését, és hasznos opció a fotósoknak és a videósoknak a csoportban történő munkavégzéshez.

Hexakopter intelligens automata repülési módokkal

Legyen szó „Follow Me”, „Curve Cable Cam” vagy „Return Home” funkcióról, a pilóta 100%-ban a fotoalkotásra koncentrálhat, míg a Typhoon H Plus-ról az autonóm repülési mód gondoskodik.

Sonar szenzor az ütközések elkerüléséhez

A Typhoon H Plus automatikusan megáll abban az esetben, ha az intelligens szenzor közeli akadályt érzékel. A Typhoon H Plus Intel® RealSense™ technológiával is elérhető. A 3D mélységmérő technológiának köszönhetően felismeri a tárgyakat, a távolságukat és a mozgásokat, így a drón könnyedén elkerüli azokat. Az elkerült akadályok által készült új útvonalat képes menteni a rendszer, így a következő repüléseknél már nem szükséges a szenzorra támaszkodni.

Kompakt kamerás drón, könnyű propeller csatlakozással

A Typhoon H Plus szállításra van optimalizálva, így bárhová könnyedén magával viheti a ”gazdája”. A gyors reteszelő rendszer megkönnyíti a propellerek fel-, illetve leszerelését. Mind a 6 rotorkar összecsukható, így a Typhoon H Plus könnyedén illeszkedik akár egy hátizsákba is.

Kiegészítő a Typhoon H Plus-hoz

Helyezze fel virtuális szemüvegét, és merüljön el az egyedülálló élményben, melyet a Skyview FPV szemüveg (külön megvásárolható) hoz el Önnek. A szemüveggel a drón pilótafülkéjében ülve élvezhetjük az elénk táruló, lélegzetelállító panorámát.

Kamera – C23 4K kamera, 1 hüvelykes szenzorral

A Typhoon H Plus alap felszereltsége a C23 széles látószögű kamera, mely kiváló minőségű képeket és videókat készít a levegőből. Az 1 hüvelykes CMOS szenzor 20MP állóképet, valamint 4K felbontású, 60 FPS videót készít. Ezen felül automatikusan javítja a gyenge fényviszonyok között készült felvételeket, továbbá megnöveli a dinamikus tartományt. Az integrált, 3 tengelyes gimbal 360°-ban forgatható, akár csak a Typhoon sorozat többi kamerája. A felhúzható leszállótalpakkal anélkül élvezhető a 360°-os panoráma, hogy a drónnal el kelljen mozogni.

Műszaki specifikációk:

Átmérő: 520 mm
Szél és repülés stabilitás: 50 km/h szélsebességig
Precízió: nagy pontosságú
Repülésvezérlő: nyílt hozzáférés PX4 alapú
Repülési idő: 25-28 perc
Zaj: 78 db
Anyag összetétel: hűtés optimalizált
Iránytű: alacsony interferencia
Hardware: Intel chip szett áramellátással a jövőbeli fejlesztésekhez
Távirányító: ST16S
Kijelző: 7” érintőképernyős LED
Csatlakozás: 1X HDMI, 2X USB

Kamera

Kamera szenzor: 1” szenzor
Alacsony-fény kompenzálás: kiemelkedő
Bit ráta: 100 MB/s
Max. videófelbontás: 4K, 60FPS
Egyenérték gyújtótávolság: 23mm
Effektív pixel: 20 MP
Max. fotófelbontás: 5472 X 3648
Szűrő opció: standard ND szűrő (40,5mm)
Total Views: 220 ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Typhoon H Plus 1” kamerával” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük