Typhoon H3

Typhoon H3 drón ION L1 Pro kamerával a Leica fotóminőséget az égbe emelte. A H3 kifejezetten azoknak a fotográfusoknak és videográfusoknak készült, akik szeretnék új nézőpontból látni a világot. A kiváló minőségű anyaghasználat, a változatos repülési funkciók, az 1 hüvelykes CMOS szenzor olyan rendszert alkot, mellyel minden fotós kiélheti a kreatív vágyait.

Cikkszám: YUNTYH3EU Kategória:

Leírás

Gépelőnyök:

Erős hexakopter rendszer

Megbízható, PX4 repülésszabályzó rendszernek köszönhetően nem csupán nagy teljesítményű, de hatékony is. A rendszert úgy alakították ki, hogy kevesebb energiát használjon fel, mint más, a kategóriában ismert drónok, mindezt úgy, hogy teljesítményben sem kellett kompromisszumot kötni. A gyorskioldó mechanizmus lehetővé teszi a propellerek gyors rögzítését, így azonnal használatra kész (RTF-Ready To Fly). A karok ezzel együtt összecsukhatók, így kézipoggyász méretű táskában (opcionálisan rendelhető) könnyedén szállítható. Alacsony üzemeltetési költség mellett, kamerával szerelve akár 25 percet is képes levegőben tölteni.

ST16S távirányító

Intuitív, kezelőbarát, Android alapú távirányító, mellyel teljes biztonságban kezelhető a drón és a kamera egyaránt. A 7 hüvelykes LED érintő kijelző HD felbontásban közvetíti a kameraképet. Valós időben követhetők a telemetria adatok. A kamera élőképe külső monitorra is kivetíthető a távirányító HDMI portján keresztül. A képátviteli távolság eléri az 1,6 km-t. Elérhető TEAM MÓD, így két kezelő, külön-külön vezérelheti a drónt, valamint a kamerát. Ennek köszönhetően a kamera kezelője tökéletesen tud a képalkotásra összpontosítani.

Intelligens repülési módok

Az intelligens repülési módok alkalmazásával lenyűgöző fotók készíthetők előre beállított kamerával. Az innovatív Curve Cable Cam(CCC) funkció egy manuálisan előre lerepült útvonalat repül le automata módon. Ekkor a kezelő már teljes mértékben a kamerára tud fókuszálni. „Watch Me/Follow Me” módban képes külön csak a kamera, vagy akár a drónnal együtt követni/nézni a pilótát. Nem kell azon aggódni, hogy a kamera elveszíti a pilótát, ami egyes típusoknál rendszerint előfordul. A klasszikus „Orbit Me” és „Journey” módok továbbra is rendelkezésre állnak.

Adatbiztonság

A drón, a kamera és távirányító közötti kommunikáció teljesen zárt rendszerben történik, csak egymással és közvetlenül kommunikálnak. Felhőbe egyáltalán nem küld adatokat. A H3 által generált képek, felvételek vagy adatok kizárólag a tulajdonosára tartoznak, aki szabadon rendelkezik azok felhasználásáról, tárolásáról vagy törléséről.

Egyszerűen biztonságos

A Typhoon H3 számos biztonsági funkcióval lett ellátva, mint például redundáns távirányító jel, hazatérési funkció, számos hibabiztonsági funkció, valamint egy virtuális kerítés, melynél a kezelő határozza meg azokat a korlátokat, amit nem hagyhat el a drón. Ha egy rotor meghibásodik vagy megsérül, automatán aktiválódik az 5 rotoros üzemmód, ezzel lehetővé téve a biztonságos hazatérést és landolást, akár 5 rotorral is. A beépített ultrahangos érzékelők lehetővé teszik a drón számára az akadályok észlelését és előtte történő megállását. Az akkumulátor rendszer szintén tovább lett fejlesztve egy biztonsági mechanizmussal, mely jelzi, ha az akkumulátorban bármilyen rendellenesség jelentkezik.

Műszaki specifikációk:

Átmérő (propellerek nélkül): 520X455X295 mm
Repülési idő: akár 25 perc
Össz.felszálló tömeg (akkumulátorral és kamerával): 1985g
Akkumulátor: 4S 5250mAh 15,2V Li-Po
Távirányító: ST16S
Max. repülési magasság: 500 m
Total Views: 130 ,