Yuneec H520E / H520E RTK

A következő generációs H520E drón kifejezetten ipari felhasználásra készült, legyen szó építőipar-, mezőgazdasági-, geodéziai felmérésről vagy hatósági célú felhasználásról. Modularitásának, méretének és flexibilitásának köszönhetően bármelyik iparágban végzendő feladatra tökéletesen szabható. A hosszú repülési idő és a nagyon felbontású, precíz, GPS adatokkal felvértezett kamerarendszer gyors, pontos képrögzítést tesz lehetővé, továbbá eddig megközelíthetetlen helyeken is használható, köszönhetően az interferencia-mentes iránytűnek.

Cikkszám: YUNH520EEU Kategória:

Leírás

Gépelőnyök:

H520E-RTK, a világ egyik leggyorsabb RTK-jával szerelve

A H520E kiemelkedő tulajdonságai mellett megkapta a világ egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb RTK-ját, mellyel zavaros GPS környezetben is precíz, biztonságos munkavégzés lehetséges, legyen szó erdőről, kanyonokról vagy magas épületekkel tarkított városokról.

ST16S távirányító

Intuitív, kezelőbarát, Android alapú távirányító, mellyel teljes biztonságban kezelhető a drón és a kamera egyaránt. A 7 hüvelykes LED érintő kijelző HD felbontásban közvetíti a kameraképet. Valós időben követhetők a telemetria adatok. A kamera élőképe külső monitorra is kivetíthető a távirányító HDMI portján keresztül. A képátviteli távolság eléri az 1,6 km-t. Elérhető TEAM MÓD, így két kezelő, külön-külön vezérelheti a drónt, valamint a kamerát. Ennek köszönhetően a kamera kezelője tökéletesen tud a képalkotásra összpontosítani.

Erős hexakopter rendszer

Megbízható, PX4 repülésszabályzó rendszernek köszönhetően nem csupán nagy teljesítményű, de hatékony is. A rendszert úgy alakították ki, hogy kevesebb energiát használjon fel, mint más, a kategóriában ismert drónok, mindezt úgy, hogy teljesítményben sem kellett kompromisszumot kötni. A gyorskioldó mechanizmus lehetővé teszi a propellerek gyors rögzítését, így azonnal használatra kész (RTF-Ready To Fly). A karok ezzel együtt összecsukhatók, így kézipoggyász méretű táskában (opcionálisan rendelhető) könnyedén szállítható. Alacsony üzemeltetési költség mellett, kamerával szerelve akár 25 percet is képes levegőben tölteni.

Nem továbbít adatot távoli szerverekre

Az adatok csak a felhasználóra tartoznak. A H520E és az ST16S távirányító kizárólag egymással kommunikálnak, így adattovábbítás nem történik kínai, német vagy egyéb szerverre, így a készített fotók vagy rögzített adatok teljesen védettek.

Team Mode funkció

A „Team Mode” lehetővé teszi a kamera és a drón külön-külön vezérlését, melyet két kezelő, két távirányítóval végez. Nagy előnye, hogy tökéletes repülés közben hibátlan felvételek fognak készülni. Ez az együttműködés nagyban megkönnyíti a kreatív képek rögzítését, és hasznos opció a fotósoknak és a videósoknak a csoportban történő munkavégzéshez.

Repülési terv készítés számítógépen vagy ST16E távirányítón

A repülési tervkészítésnek többé nem kell kültéri helyszínen történjen, kényelmesen irodában vagy akár otthon is könnyedén elkészíthető

Moduláris

Cserélhető payload, sokféle kiegészítő csatlakoztatható

RTK

RTK modul a nagy pontosságú relatív pozícionáláshoz. Gyorsabb, centiméter pontosságú precizitást biztosít még zajos GNSS környezetben is például komplex területméréshez, ellenőrzéshez, térképezéshez, 3D modellezéshez. 5 Hz-es frissítési sebesség a pozíció meghatározására. Minden adat – beleértve a nyers GNSS adatokat – és a valós idejű megoldásokat, naplózásra kerülnek a rendszerbe. Támogatja a GPS, a GLONASS, a Galileo és a BeiDou 3 GNSS konstellációját, továbbá PPK kompatibilis.

Műszaki specifikációk:

Felszálló tömeg (akkumulátorral): 1860 g (kamera nélkül)
Repülési idő: max. 30 perc
Átmérő (rotorok nélkül): 520 mm
Max. repülési magasság: 500 m
Tengerszint feletti max. felszállási magasság: 5000 m
Max. emelkedési sebesség: 5m/s
Max. süllyedési sebesség: 3m/s
Max repülési sebesség: 20 m/s
Motorok: 730 kV
Akkumulátor: 4S 6200 mAh Li Ion
Működési hőmérséklet: 0°C – 40°C
Tárolási hőmérséklet: -10°C – 50°C

Akadályelkerülés

Szenzor: Ultrasonic szenzor
Repülési sebesség: 4 m/s
Működési környezet: magasság > 1,5 m; távolság az akadálytól <5 m

Távirányító

Operációs rendszer: Android™
Csatornák száma: 16
RC hatótávolság: 3,5 km
LCD kijelző méret: 7”
Akkumulátor: Cserélhető 3,6V 8700 mAh 31,32Wh Li-Ion
Működési hőmérséklet: 0°C – 40°C
Total Views: 144 ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Yuneec H520E / H520E RTK” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.