Drónok

H520E

H520E-OFDM

Flexibilis UAV platform ipari felhasználásra tervezve

Úttörő Hexacopter rendszer

 

A H520E-OFDM Hexacoptert kifejezetten kereskedelmi célú drón alkalmazásokhoz fejlesztettük ki, amely sokoldalú eszközként áll a földi kereső-mentő csapatok, ellenőrök, a rendőrség, a tűzoltóság és földmérő szakemberek szolgálatára.

A H520E-OFDM egy robusztus, erőteljes és rugalmas UAV platform, amely ideálisan illeszthető a felhasználók egyedi követelményeihez, mely által különféle iparág-specifikus alkalmazásokaban használható. A hosszú repülési idő és a beépített GPS adatokkal ellátott kiváló minőségű kamerarendszerek lehetővé teszik a terület gyors és pontos rögzítését, míg az interferencia mentes precíziós iránytű a korábban nehezen repülhető környezetben is megbízható működést tesz lehetővé.

A teljesítmény és a rugalmasság mellett a platform fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettünk a drón stabil repülésére és az adatok biztonságára.

A koncepció: biztonság intelligens funkciók által

A H520E-OFDM-t a legmagasabb biztonsági és funkcionalitási követelményekkel fejlesztettük ki.

A 6 rotoros rendszer stabil és biztonságos repülést tesz lehetővé, így a H520E-OFDM egy rotor meghibásodása esetén is megfelelően repülhet. A beépített ultrahangos érzékelők seítségével a drón érzékeli a szemből megközelített akadályokat és megelőzi az ütközéseket, míg a felügyeleti rendszer figyeli az akkumulátor feszültségét és automatikusan fail-safe módba vált, amikor az akkumulátor feszültsége már túl alacsony.

Ezenkívül a H520E-OFDM redundáns vezérlőjellel, hazatérés-, valamint geo-fence funkcióval van felszerelve, amely biztosítja, hogy a drón ne lépje túl a felhasználó által megadott távolságot.

A teljeskörű DataPilot ™ szoftver

A Yuneec DataPilot ™ egy átfogó szoftveres megoldás a fordulópont-alapú és felmérés típusú repülések megtervezéséhez, és amely teljes mértékben integrált a H520E-OFDM hardverével és szoftverével. A DataPilot ™ szoftverrendszerrel a felhasználók a hatékonyan és következetesen készíthetnek ortomozaikokat, 3D-s felméréseket, mezőgazdasági területről, terményekről képeket, valamint lehetővé válik számukra a drága, külső szoftveres megoldások nélkül is elmenthető repülési tervek készítése.

A DataPilot szoftverrel nagy pontossággal és hatékonysággal tervezhetők megfigyelési repülések, építési-, műszaki  felmérésekhez vagy BIM tervezéshez szükséges repülések, használható balesetek rekonstrukciója során, 3D felmérések, valamint ortomozaikok és fotó illesztések alapjául szolgáló repülésekhez. A DataPilot ™ az ST16E távirányító alapértelmezett szoftvere.

Repülések irodai megtervezése

A DataPilot automatikus felmérési útvonalakat generál a felhasználó által megadott elülső/oldalsó átfedések és keresztirányú straffozás beállítási lehetőségével precíziós 3D vagy nagy formátumú képkimenethez.

A DataPilot szoftverben emellett számos szolgáltató térképeit tárolhatja a távirányítón az internet csatlakozás nélküli területeken való hozzáférés érdekében, emellett a szoftver eszközöket biztosít a fordulópontok precíz elhelyezéséhez még azokon a területeken is, ahol nem állnak rendelkezésre frissített térképek. A küldetések eltárolhatók későbbi felhasználásra, ismételt repüléshez, vagy megtervezhetők a repülési helyszínen kívül is kényelmes irodai környezetben, később pedig e-mailen, pendrive-on vagy micro-SD kártyán áttölthetők a távirányítóra.

Mac és PC felhasználók egyaránt élvezhetik az otthoni környezetben való tervezést, majd ez alapján a helyszíni repülések kivitelezését, lehetővé téve a munkaidő gazdaságos megtervezését, a munkacsoportok együttműködésén alapuló repüléstervezést, valamint a repülési tervek felhőben, vagy helyi eszközön történő tárolását.

YUNH520EEU
H520E két akkumulátorral és ST16E távirányítóval

Repülőgép 
FELSZÁLLÓTÖMEG1860 g (kamera nélkül)
REPÜLÉSI IDŐmax. 25 perc
HOSSZ ÁTLÓBAN MÉRVE (ROTOROK NÉLKÜL)520 mm
MAXIMUM REPÜLÉSI MAGASSÁG500 m
TENGERSZINT FELETTI MAXIMUM FELSZÁLLÁSI MAGASSÁG5000 m
MAXIMUM EMELKEDÉSI SEBESSÉG5 m/s
MAXIMUM SÜLLYEDÉSI SEBESSÉG3 m/s
MAXIMUM REPÜLÉSI SEBESSÉG14 m/s
MOTOROK730 kV
AKKUMULÁTOR4S 6200mAh Li Ion
MŰKÖDÉSI HŐMÉRSÉKLET0°C – 40°C
TÁROLÁSI HŐMÉRSÉKLET-10℃ to 50℃
AKADÁLYKERÜLÉS 
SZENSORUltrahangos szenzor
REPÜLÉSI SEBESSÉG4 m/s
MŰKÖDÉSI KÖRNYEZETMagasság>1.5m, Akadálytól való távolság<5m
TÁVIRÁNYÍTÓ 
OPERÁCIÓS RENDSZERAndroid™
CSATORNÁK SZÁMA16
ADATÁTVITELI TÁVOLSÁG (OPTIMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT)3.5km (Európában) / 6 km (FCC)
FREKVENCIASÁV2.4 GHz
VIDEO FREKVENCIASÁV2.4 GHz
VIDEO FEBONTÁS720p
LCD MÉRET7″
REPÜLÉSI RENDSZER TELEMETRIA ADATAI A KIJELZŐNIgen
AKKUMULÁTOR3.6V 8700mAh 31.32Wh Li-ion
MŰKÖDÉSI HŐMÉRSÉKLET0°C – 40°C (32-104°F)

Téged is érdekel?

Számodra is hasznos lehet egy ipari drón?
Kérj részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogass el bemutatótermünkbe!

Total Views: 734 ,