Szolgáltatásaink

Mezőgazdasági drónmegoldások

Profi mezőgazdasági szakértő csapatunkkal állunk rendelkezésedre, legyen szó növény- vagy talajállapot elemzésről, vagy akár drónos permetezésről.

Építőipari drónmegoldások

Profi csapatunk segítségével gyorsan ellenőrizhetővé válnak a munkaterületek, a munkavállalók és az alvállalkozók. 3 dimenziós modelljeinkkel pedig nyomon követhetik az építkezés terv szerinti előrehaladását.

Földmérés és területmérés

A drónok számára a nagy területek bejárása és pontos fényképezése nem jelent kihívást még rossz időjárási körülmények között sem, az így kapott képekből pedig pontos térképeket vagy tervrajzokat készíthetünk. A drónok segítségével a nehezen megközelíthető területek is könnyen feltérképezhetők.

Beltéri drónmegoldások

Könnyedén és biztonságosan irányítható, továbbá a megfelelő payloadokkal és kiegészítőkkel felszerelt drónjaink segítségével precíz és hatékony beltéri felmérés végezhető a gyártási, termelési területen. Egy ilyen feltérképezéssel számos problémát megelőzhetünk, ráadásul jelentősen csökkenthetjük a veszélyes helyzeteket és a termelés során kialakuló balesetek számát, ezáltal pedig növelni tudjuk a gyártási folyamatok eredményességét.

Ingatlanfelmérés drónnal

A valós idejű kinetikát alkalmazó drónok segítségével centiméter-pontosságú képet kaphatunk az adott területről/objektumról, amellyel dolgozni szeretnénk. A speciális kamerák segítségével olyan részeket mérhetünk fel a kívánt ingatlanon, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek. A precíz mérési folyamat nem csak új perspektívát ad számunkra, de a drónoknak köszönhetően jóval gyorsabb is, mint a hagyományos módokon.

Napelempark felmérése és karbantartása

Hőkamerás drónjaink segítségével számadatokkal feltárhatók olyan problémák, mint a termelésből kiesett cellák, túlhevülés, szennyezett panelek miatt visszaesett termelés, növényzet vagy egyéb okból keletkezett árnyék okozta kiesés. A felmérés után már csak a célzott karbantartásra van szükség, hogy minden a tökéletes ütemben folytatódhasson.

Tetőtisztítás

A tetők megtisztítása bonyolult és drága folyamat nem beszélve arról, hogy kockázatos a munkavégzés. Csapatunkkal vállaljuk tetők, illetve nehezen elérhető felületek tisztítását akár 30 méteres magasságig.

Filmipar

Drónjaink segítségével lehetőség van különböző kamerák és gimbalok szállítására akár 20 kilogrammos tömegig. Drónt, pilótát és igény esetén kamerát is biztosítunk a profi felvételek elkészítéséhez.

Eszköz- és pilótabérlés

Igény esetén lehetőség van az eszközeink bérlésre is, amihez profi drón pilótákat biztosítunk a feladatok végrehajtásához.

Téged is érdekel?

Szeretnél többet megtudni az ipari drónokról?
Kérj részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogass el bemutatótermünkbe!

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Total Views: 6174 ,